تمدید مهلت حق‌تقدم خرید سهام وحافظ تا ۲۰ بهمن

شرکت بیمه حافظ با نماد وحافظ از تمدید مهلت استفاده از حق‌تقدم خرید سهام این شرکت خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت بیمه حافظ با نماد وحافظ از تمدید مهلت استفاده از حق‌تقدم خرید سهام این شرکت خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه و با استناد به مجوز افزایش سرمایه مورخ ۹ آذر ۱۴۰۴ و همچنین تصمیمات مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۲۴ آذر ۱۴۰۴، سرمایه شرکت بیمه حافظ از ۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به ۸,۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است. این افزایش سرمایه به میزان ۵,۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال از محل مطالبات حال‌شده سهامداران و آورده نقدی انجام می‌شود.

مطابق اعلام شرکت، مهلت استفاده از حق‌تقدم خرید سهام از تاریخ ۶ بهمن ۱۴۰۴ آغاز شده و تا پایان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. همچنین شماره حساب‌های مربوط به واریز وجوه حق‌تقدم در متن اطلاعیه رسمی شرکت مشخص و اعلام شده است.

این اقدام در راستای تکمیل فرآیند افزایش سرمایه و تقویت ساختار مالی شرکت بیمه حافظ انجام می‌شود و سهامداران می‌توانند در بازه زمانی تعیین‌شده نسبت به استفاده از حق‌تقدم‌های خود اقدام کنند.

تمدید مهلت حق‌تقدم خرید سهام وحافظ تا ۲۰ بهمن

کد خبر 544944

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha